Samsung Galaxy S9

Samsung
Varastossa
SKU
S9
216 €
Ovh: 452 € ?

VAD MENAR NI MED REKOMMENDERAT PRIS?

Det rekommenderade priset är det pris som tillämpas på marknaden för produkten när den är helt ny. Vi utgår alltid från tillverkarens rekommenderade pris i den mån det går. I andra hand använder vi oss av hemsidan prisjakt.

Vi på Returhuset har aldrig någon REA. Priserna du ser hos oss är alltid våra egna priser och det rekommenderade priset är en guide för dig. Undantag är när vi själva har en lagerrensning eller sänker priser på vissa enstaka produkter. 

Majoriteten av vårt sortiment är returnerade varor från exempelvis andra e-handlare och överskottspartier från producenter/tillverkare.

Together We Reuse!

52%

Samsung Galaxy S9


5,8 tuuman näyttö

Samsung Galaxy S9:ssä ei ole kotipainiketta, vaan vain kattava Infinity Super AMOLED -näyttö, joka takaa veitsenterävän resoluution. Parhaan katselukokemuksen tarjoamiseksi tässä laitteessa on myös Quad HD -resoluutio, joka tarjoaa uskomattoman väri- ja yksityiskohtakokemuksen paljaalla silmällä.

 

Iris-skanneri ja sormenjälkitunnus

Nyt voit yksinkertaistaa digitaalista elämääsi iirisskannerin ja sormenjälkitunnistimen avulla. Tarvitset vain yksinkertaisen kosketuksen tai katselun näyttöön avataksesi lukituksen, tehdäksesi ostoksia tai käyttääksesi salasanalla suojattua sisältöä ja sovelluksia. Irisskanneri on jopa 200 kertaa turvallisempi kuin perinteinen sormenjälkilukija, koska jokaisessa silmässä on täysin ainutlaatuinen kuvio iiriksessä! Olet luultavasti nähnyt elokuvia, joissa tietokone skannaa silmiä. Se on juuri tällainen toiminto, mutta joka on paljon nopeampi ja mukautettu älypuhelimeen parhaalla tavalla. Irisskannerien sanotaan siksi olevan jopa turvallisempia kuin tavallinen kasvojentunnistus.

 

Kamerat

Takaosan 12 megapikselin kamera mahdollistaa ottamasi kuvan kaikki yksityiskohdat. Erittäin tarkalla automaattitarkennuksella - ihmissilmämme tapaan - voit varmistaa, että oikea asia tulee aina tarkennetuksi. Voit ottaa haluamasi kuvan jopa hämärässä lisääntyneen valoherkkyyden ansiosta. Tämä erilaisten aukkojen avulla, jotka mahdollistavat eri määrän valoa. Samsung Galaxy S9 tarjoaa äärimmäisen ammattimaisten kuvien ottamiseen missä tahansa.

 

Samsung Pay

Unohditko lompakkosi kotiin? Ei ongelmia uuden toiminnon kanssa, jonka avulla voit maksaa turvallisesti ilman käteistä myymälässä. Samsung Payta tukevat useat pankit ja korttien tarjoajat, ja se on yhteensopiva useimpien Ruotsin olemassa olevien maksupäätteiden kanssa.

 

Nopeus ensin

Oletko usein mobiilikäyttäjä? Samsung Galaxy S9 on täydellinen valinta sinulle! Se on paljon nopeampi kuin aiemmat Samsung-mallit. Samsung tunnetaan myös erittäin hyvästä kestävästä akuistaan. Tämä tarkoittaa, että tämä puhelin takaa sinulle aina korkean suorituskyvyn. Nopeuden tarjoaa Exynos 9810 EMEA -siru.

 

Lataa langattomasti

Unohda kaikki johdot uudella QI-tekniikalla, jonka avulla voit ladata puhelinjohdon.

 

Voit ostaa älypuhelimen Returhuset seuraavasti:

Me Returhuset kierrätämme nörtejä, ja siksi meillä on oma työpaja käytettyjen puhelimien kunnostukseen. Kaikki puhelimet testataan perusteellisesti diagnostiikkaohjelmistomme avulla, ja teknikot korjaavat kaikki viat ennen myyntiä. Jos emme voi säästää puhelinta, sitä käytetään varaosina kierrätyksen maksimoimiseksi. Älä unohda täydentää sitä hyvällä kotelolla tai näytönsuojalla.

Lisätietoja
ValmistajaSamsung
EAN_gtin887276246529
OriginalkartongPakkaus puuttuu
Samsung malliGalaxy S9
Rekommenderat pris452 €

Olemme luokitelleet tuotteemme yleisluokkiin ”Uusi” - ”C” kunnon mukaisesti. Kaikki puhelimet, tabletit ja tietokoneet ovat täysin toimivia, nollattuja eikä niiden näytössä tai takaosassa ole säröjä.

Toisinaan teemme poikkeuksia, mutta niistä on aina mainittu tuotekuvauksessa. Tietokoneidemme, matkapuhelintemme ja tablettiemme mukana toimitetaan aina laturi (ei alkuperäinen). Kaikilla puhelimillamme ja tietokoneillamme on 12 kk takuu.

Lue lisää ehdoistamme kohdista Tuotetakuu sekä Tuotetakuu ja yleiset takuuehdot.

Lisätietoa We Reuse-merkinnästä löydät tästä: Tässä.

Vi har delat upp våra vitvaror i generella graderingar från "Ny" till "B" beroende på varans skick. Majoriteten av dessa kommer direkt från producenten BSH Home Appliances och är helt nya med garanti.

Vitvarorna i vårt sortiment är i regel hos oss då det är en utgången modell eller för att den har fått en kosmetisk skada vilket kan vara en repa eller en bula. Denna syns inte när produkten är monterad. Är skadan uppenbar på frontsidan så kommer detta framgå i produktbeskrivningen.

Alla våra produkter är fullt fungerande och vi lämnar garanti, läs mer under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Skickgraderingen nedan gäller generellt för övriga produkter och e-handels returer. Tuotteet ovat pääosin täysin uusia ja usein tuotteita, jotka asiakas on peruuttanut. Tuote tulee useimmiten joltakin kumppaniltamme.

Tarkastamme ja tarvittaessa puhdistamme meille tulevat tuotteet huolella varmistuaksemme niiden täydestä toimivuudesta. Valinnan helpottamiseksi olemme luokitelleet tuotteiden kunnon luokkiin ”UUSI” - ”B”.

Annamme näille tuotteille takuun, josta voit lukea lisää kohdassa Tuotetakuu ja yleiset takuuehdot.

Lisätietoa We Reuse -merkinnästä löydät tästä: HÄR.

(NY) ”Uusi”

 • Uusi tuote
 • Käyttämätön
 • Med garanti

(A+) ”UUDENVEROINEN”

 • Uudenveroiseksi kunnostettu (ei kulumia)
 • Näyttö: Uusi näyttö
 • Runko: Uusi runko
 • Akku: Toimintatestattu, kapasiteetti OK

(A) ”ERITTÄIN HYVÄ KUNTO”

 • Käytetty, kunto täydellinen (Vähäistä kulumaa)
 • Näyttö: Ei kulumaa
 • Runko: Uusi runko
 • Akku: Toimintatestattu, kapasiteetti OK

(B) ”HYVÄ KUNTO”

 • Käytetty, hyvä kunto (Pientä kulumaa)
 • Näyttö: Pieniä naarmuja saattaa esiintyä
 • Runko: Pieniä naarmuja saattaa esiintyä
 • Akku: Toimintatestattu, kapasiteetti OK

(C) ”OK KUNTO”

 • Käytetty, OK kunto (Kulumia)
 • Näyttö: Kosmeettisia naarmuja/kolhuja, eivät vaikuta puhelimen käyttöön
 • Runko: Kosmeettisia naarmuja/kolhuja, eivät vaikuta puhelimen käyttöön
 • Runko: Toiminta testattu, kapasiteetti ok

(NY) ”NY”

 • Ny produkt – utgånget sortiment/modell
 • Aldrig använd
 • Funktionstestad med garanti

(A) ”NYSKICK”

 • Ny produkt – kosmetisk skada
 • Aldrig använd
 • Kan ha mindre repor eller bulor
 • Inga repor eller defekter på fronten, monterat ser produkten ut att vara oskadd.
 • Funktionstestad med garanti

(B) ”BRA SKICK”

 • Försäkringsparti
 • Aldrig använd
 • Kan ha skador, anges i produktbeskrivningen
 • Funktionstestad med garanti

(UUSI) ”UUSI”

Tuote on saatettu avata pakkauksesta, mutta siinä ei näy muita käytön jälkiä. Ne ovat aina täydellisiä tarvikkeineen ja käyttöohjeineen. Saat siis täysin uuden tuotten alennettuun hintaan, jossa ainoa haitta on mahdollisesti avattu pakkaus!

(A+) ”TÄYDELLINEN KUNTO”

Pakkaus on saatettu avata ja tuotetta kokeiltu. A+ tuote on aina täydellinen lisävarusteineen, mutta siinä voi olla pieniä käytön jälkiä. Esimerkiksi johdot voivat olla irrallaan tai niissä näkyy sormenjälkiä. Pyrimme tietenkin palauttamaan tuotteen alkuperäiseen kuntoon ennen sen lähettämistä sinulle!

(A) ”ERITTÄIN HYVÄ KUNTO”

Näissä tuotteissa on vähäisiä käytön jälkiä, mukana toimitetaan kaikki olennaiset lisävarusteet. Niissä voi olla vähäisiä pintavikoja, kuten naarmuja tai kulmakolhuja. Myös käyttöohje voi puuttua. Voit tehdä todella hyvät kaupat, jos sinua ei haittaa että tuote näyttää hiukan käytetyltä.

(B) ”HYVÄ KUNTO”

Näissä tuotteissa on usein selkeitä käytön jälkiä ja vähäisiä kosmeettisia vaurioita kuten naarmuja tai kulmakolhuja, mutta ei toimintavikoja. Olennaisia lisävarusteita voi puuttua, mutta niistä ilmoitetaan selkeästi tuotesivulla. Näiden tuotteiden hintaa on aina alennettu huomattavasti.