Tietosuojakäytäntö

Me GIABilla huolehdimme tietosuojastasi. Meille on tärkeää, että tiedät meidän käsittelevän henkilötietojasi turvallisesti ja laillisesti. Olemme laatineet tämän tietosuojakäytännön, jossa kuvataan kuinka henkilötietojasi käytetään.

 

KUKA VASTAA HENKILÖTIETOJESI KÄYTÖSTÄ?

Rekisterinpitäjänä toimii Godsinlösen Nordic AB (org.nr 556791-2356) ("GIAB" ”Returhuset”, "me" eller "meidän") joka vastaa henkilötiedoista ja niiden käsittelystä voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukisesti, joka on osa EU:n tietosuojadirektiiviä 2016/679 ja täydentävää tietosuojalakia (2018:218) sekä periaatteita, jotka käyvät ilmi tästä tietosuojakäytännöstä. Jos sinulla on kysyttävää tai jos haluat käyttää oikeuksiasi voit ottaa yhteyttä osoitteeseen:

Godsinlösen Nordic AB
Handelsvägen 18, 24534, Staffanstorp

Puhelin +46 (0)46-271 88 00
sähköposti: Info@Godsinlosen.se

 

MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME JA MISTÄ LÄHTEISTÄ?

Keräämme henkilötietojasi vain siinä määrin kuin niitä tarvitaan jotta voisimme täyttää tietyt edeltä määrätyt tarkoitukset, jotka esitellään alla. Keräämme muun muassa tietoja sinusta kun ilmoitat meille vakuutusasian vakuutusyhtiössäsi ja sinut ohjataan meille tai kun tilaat meiltä tuotteita tai palveluja. Keräämme sinusta tietoja myös kun täytät vapaaehtoisesti asiakastutkimuksia tai yhteydentottolomaketta, annat meille palautetta sekä kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme.

Keräämiämme henkilötietoja voivat olla käyttöyhteydestä riippuen:

 • Nimi, kieli, yhteystiedot kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postiosoite;
 • henkilötunnus;
 • IP-osoite, maantieteellinen sijainti, selaintyyppi;
 • Ostohistoria;
 • Toimitus- ja laskutustiedot sekä maksutiedot sekä
 • muut tiedot joita olet antanut meillä esim. ollessasi yhteydessä asiakaspalveluumme.

Voimme kerätä henkilötietojasi seuraavista lähteistä:

 • GIAB:n kotisivu, esim. kun otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme;
 • Returhusetin kotivisu, esimerkiksi kun ostat tuotteen, rekisteröidyt uutiskirjeemme tilaajaksi, rekisteröidyt ja lataat tietoja;
 • Kun otat meihin yhteytt sähköpostilla, puhelimitse, tekstiviestillä ja olet yhteydessä asiakaspalveluumme
 • Sopimuksen, laskun tai muun liikekontaktin kautta, jos olet sopimuskumppanimme yhteyshenkilö
 • Kolmansilta osapuolilta, kuten osoitetoimittajilta, vakuutusyhtiöiltä tai muilta kumppaneilta, tai
 • Eri tapahtumista, kuten messuista.

 

MIKSI KERÄÄMME JA KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJA SINUSTA?

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi niihin tarkoituksiin ja niiden oikeudellisten perusteiden nojalla, jotka on mainittu alla:

Käsittelyn tarkoitus

Oikeudellinen peruste

 

Hallinnoidaksemme suhdettamme sinuun, mukaan lukien käsitelläksemme tilauksiasi ja palautuksiasi, ottaaksemme sinuun yhteyttä toimitukseen liittyvissä asioissa tai toimitusongelmissa ja käsitelläksemme vakuutusasioita.

Täyttääksemme sopimusehdot

Hallitaksemme suhteitamme yhteistyökumppaneihin ja toimittajiin.

Intressien punnitsemiseksi
GIAB:n oikeutettu intressi hallinnoida suhteitaan edustamiisi yrityksiin.

Tutkiaksemme kotisivumme käyttöä.

Intressien punnitseminen
GIAB:n oikeutettu intressi pitää saatavilla ja parantaa verkkosivuamme.

Pitääksemme saatavilla tietoja pyynnöstäsi, kuten tarjouspyynnön lähetys tai vastataksemme kysymyksiin sähköpostilla tai asiakaspalvelussa.

Intressien punnitseminen
Sinun ja GIAB:n oikeutettu intressi täyttää pyyntösi.

Markkinoidaksemme tuotteitamma ja palvelujamme lähettämällä yleistä tietoa, markkinointiviestintää ja kutsuja tapahtumiin.

Intressien punnitseminen
GIAB:n oikeutettu intressi markkinoida tuotteitamme ja palvelujamme.

Lähettääksemme asiakastutkimuksia.

Intressien punnitseminen
GIAB:n oikeutettu intressi arvioida ja parantaa asiakaspalveluamme, tuotteitamme ja palvelujamme.


Lähettääksemme uutiskirjeitä.

Suostumus

Täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme.

 Täyttääksemme oikeudelliset velvollisuutemme, kuten kirjanpitolain mukaiset velvollisuutemme.

Todetakemme, esittääksemme tai puolustaaksemme oikeudellisia vaatimuksia.

Intressien punnitseminen
GIABn oikeutettu intressi todeta, esittää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia.

 

TIETOA SUOSTUMUKSESTA

Toisinaan saatamme tarvita suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, esim. uutiskirjeiden lähettämistä varten. Näissä tapauksissa saat siitä tiedon ja mahdollisuuden joko hyväksyä tai kieltää henkilötietojesi käsittely.

Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen ottamalla meihin yhteyttä yllä näkyvään osoitteeseen. Peruutus voi olla täysimääräinen tai osittainen. Jos et enää halua saada uutiskirjettämme, voit myös ottaa meihin yhteyttä äsken mainitsemallamme tavalla, peruuttamalla suostumuksesi nykyisessä viestissä olevan linkin kautta.

 

HENKILÖTIETOJEN SIIRTO

Jotta GIAB voisi suorittaa velvoitteensa joita meillä on asiakasta tai tämän yhteyshenkilöä kohtaan,voi olla tarpeen siirtää henkilötietoja kolmansille osapuolille, jotka toimivat GIAB:n toissijaisina henkilötietojen käsittelijöinä. Nämä osapuolet ylläpitävät mm. IT-tukea, puhelinjärjestelmää, sähköposti- ja pilvitallennuspalveluja, analyyttisia palveluja, laskutusyhtiöitä sekä tilattujen tuotteiden kuljetuspalveluja. Emme luovuta emmekä myy henkilötietoja kolmansille osapuolille mihinkään tarkoitukseen.

Noudatamme erityistä varovaisuutta siirtäessämme henkilötietojasi, aina tämän tietosuojakäytännön mukaisesti sekä ryhtymällä asianmukaisiin turvatoimiin. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa, jotta GIAB voisi täyttää tiettyjä oikeudellisia velvoitteita ja niitä voidaan luovuttaa asiaankuuluville viranmomaisille kun se on lain mukaan sallittua ja vaadittua.

 

MIHIN MAIHIN LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJASI?

Alla mainittujen tahojen lisäksi käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan EU:n/ETA:n sisällä.
Tietyillä GIAB:n It-toimittajilla on toimintaa EU:n/ETA:n ulkopuolella. Kun henkilötietoja jaetaan näille toimittajille GIAB on varmistanut, että suojaustaso vastaa EU/ETA-aluetta koskevia sääntöjä ryhtymällä toimiin, joita vaaditaan siirrettäessä tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle kuten esim. soveltamalla EU-komission päätöstä vakiosopimuslausekkeista.

 

KUINKA SUOJAAMME TIETOJASI?

GIAB työskentelee jatkuvasti varmistaakseen henkilötietojen käsitelyn organisatorisen ja teknisen turvatason, joka täyttää vähintään tietosuojalainsäädännössä määritetyn turvatason.

 

KUINKA PITKÄÄN TIETOJASI SÄILYTETÄÄN?

Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin on sallittu voimassa olevien lakien mukaan ja kunnes yllä mainitut tavoitteet on saavutettu. Käsittelemme henkilötietojasi alla annettujen ajanjaksojen mukaisesti. Sen jälkeen ne poistetaan.

Yritysyhteyshenkilö: Tietojasi säilytetään niin kauan kuin sinut on ilmoitettu yrityksen yhteyshenkilöksi, jolla on liikesuhteita GIAB:n kanssa

Viestintä: Jos otat yhteyttä GIAB:hen esimerkiksi sähköpostilla, tallennamme henkilötietosi niin pitkäksi aikaa kuin yhteydenottoa on tarpeen jatkaa.

Oikeudellinen velvoite: GIAB tallentaa tällaiset liitteet jotka ovat kirjanpitolain mukaisesti kirjanpitotietoa..

Suostumus: Jos käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella, säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin meillä on siihen suostumuksesi.

 

MITÄ OIKEUKSIA SINULLA ON?

Sinulla on oikeus päästä niihin henkilötietoihisi, joita käsittelemme. Näin ollen voit tiedustella mitä henkilötietoja meillä on sinusta, niiden käsittelyn tarkoitus ja tiedot niiden lähteistä.

 • Jos tietosi ovat virheellisiä tai puutteellisia voit pyytää niiden oikaisua.
 • Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista, jos esim. henkilötietosi eivät enää ole tarpeen niihin tarkoituksiin, joihin olemme ne keränneet.
 • Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus vaatia että GIAB rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, esimerkiksi jos olet vastustanut intressien punnitsemisesta johtuvaa henkilötietojesi käsittelyä. Myös sinä aikana kun punnitaan painavatko perusteemme enemmän kuin omasi, oikeutesi ja vapautesi voidaan henkilötietojesi käsittelyä rajoittaa.
 • Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa meille jättämäsi suostumukset
 • Jos käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi turvin, voit vastustaa niiden käsittelyä. Sinulla on esimerkiksi oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä markkinointitarkoituksiin. Jos vastustat henkilötietojesi käsittelyä sen on lakattava jos emme voi osoittaa pakottavaa oikeuttavaa syytä käsittelyllä, joka painaa enemmän kuin omat intressisi, oikeutesi ja vapautesi tai meidän tarvitsee todeta, esittää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia.
 • Tietyissä olosuhteissa voit saada tiettyjä henkilötietoja sähköisessä muodossa, joissakin tapauksissa myös toiselle henkilötietovastaavalle (tietojen siirrettävyys).
 • Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen joka on mainittu tämän tietosuojakäytännön yläosassa. Suojataksemme henkilöllisyyttäsi ja henkilötietojasi haluamme sinun tunnistautuvan apumme yhteydessä. Jos haluat käyttää yllä mainittuja oikeuksia ja otat yhteyttä meihin kirjeitse pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään kopion henkilötodistuksestasi sekä allekirjoittamaan kirjeesi. Jos sen sijaan haluat ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla pyydämme sinua skannaamaan henkilötodistuksesi sekä allekirjoituksesi.
 • Edelleen sinulla on aina oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, mikäli GIAB ei mielestäsi käsittele henkilötietoja voimassa olevien lakien mukaisesti.

 

TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET

uomaa, että tietosuojakäytännön ehdot voivat muuttua. Tällaisissa tapauksissa uusi versio julkaistaan GIAB:n & Returhusetin kotisivulla. Lue sen vuoksi nämä ehdot säännöllisin väliajoin varmistuaksesi, että olet tyytyväinen muutoksiin. Merkittävistä muutoksista tiedotamme kuitenkin sähköpostitse, mikäli olet antanut meille sähköpostiosoitteesi.

Mikäli muutokset koskevat sellaista henkilötietojen käsittelyä, jota olemme tehneet suostumuksesi turvin, sinulla on mahdollisuus antaa uusi suostumus.

Olemme luokitelleet tuotteemme yleisluokkiin ”Uusi” - ”C” kunnon mukaisesti. Kaikki puhelimet, tabletit ja tietokoneet ovat täysin toimivia, nollattuja eikä niiden näytössä tai takaosassa ole säröjä.

Toisinaan teemme poikkeuksia, mutta niistä on aina mainittu tuotekuvauksessa. Tietokoneidemme, matkapuhelintemme ja tablettiemme mukana toimitetaan aina laturi (ei alkuperäinen). Kaikilla puhelimillamme ja tietokoneillamme on 12 kk takuu.

Lue lisää ehdoistamme kohdista Tuotetakuu sekä Tuotetakuu ja yleiset takuuehdot.

Lisätietoa We Reuse-merkinnästä löydät tästä: Tässä.

Vi har delat upp våra vitvaror i generella graderingar från "Ny" till "B" beroende på varans skick. Majoriteten av dessa kommer direkt från producenten BSH Home Appliances och är helt nya med garanti.

Vitvarorna i vårt sortiment är i regel hos oss då det är en utgången modell eller för att den har fått en kosmetisk skada vilket kan vara en repa eller en bula. Denna syns inte när produkten är monterad. Är skadan uppenbar på frontsidan så kommer detta framgå i produktbeskrivningen.

Alla våra produkter är fullt fungerande och vi lämnar garanti, läs mer under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Skickgraderingen nedan gäller generellt för övriga produkter och e-handels returer. Tuotteet ovat pääosin täysin uusia ja usein tuotteita, jotka asiakas on peruuttanut. Tuote tulee useimmiten joltakin kumppaniltamme.

Tarkastamme ja tarvittaessa puhdistamme meille tulevat tuotteet huolella varmistuaksemme niiden täydestä toimivuudesta. Valinnan helpottamiseksi olemme luokitelleet tuotteiden kunnon luokkiin ”UUSI” - ”B”.

Annamme näille tuotteille takuun, josta voit lukea lisää kohdassa Tuotetakuu ja yleiset takuuehdot.

Lisätietoa We Reuse -merkinnästä löydät tästä: HÄR.

(NY) ”Uusi”

 • Uusi tuote
 • Käyttämätön
 • Med garanti

(A+) ”UUDENVEROINEN”

 • Uudenveroiseksi kunnostettu (ei kulumia)
 • Näyttö: Uusi näyttö
 • Runko: Uusi runko
 • Akku: Toimintatestattu, kapasiteetti OK

(A) ”ERITTÄIN HYVÄ KUNTO”

 • Käytetty, kunto täydellinen (Vähäistä kulumaa)
 • Näyttö: Ei kulumaa
 • Runko: Uusi runko
 • Akku: Toimintatestattu, kapasiteetti OK

(B) ”HYVÄ KUNTO”

 • Käytetty, hyvä kunto (Pientä kulumaa)
 • Näyttö: Pieniä naarmuja saattaa esiintyä
 • Runko: Pieniä naarmuja saattaa esiintyä
 • Akku: Toimintatestattu, kapasiteetti OK

(C) ”OK KUNTO”

 • Käytetty, OK kunto (Kulumia)
 • Näyttö: Kosmeettisia naarmuja/kolhuja, eivät vaikuta puhelimen käyttöön
 • Runko: Kosmeettisia naarmuja/kolhuja, eivät vaikuta puhelimen käyttöön
 • Runko: Toiminta testattu, kapasiteetti ok

(NY) ”NY”

 • Ny produkt – utgånget sortiment/modell
 • Aldrig använd
 • Funktionstestad med garanti

(A) ”NYSKICK”

 • Ny produkt – kosmetisk skada
 • Aldrig använd
 • Kan ha mindre repor eller bulor
 • Inga repor eller defekter på fronten, monterat ser produkten ut att vara oskadd.
 • Funktionstestad med garanti

(B) ”BRA SKICK”

 • Försäkringsparti
 • Aldrig använd
 • Kan ha skador, anges i produktbeskrivningen
 • Funktionstestad med garanti

(UUSI) ”UUSI”

Tuote on saatettu avata pakkauksesta, mutta siinä ei näy muita käytön jälkiä. Ne ovat aina täydellisiä tarvikkeineen ja käyttöohjeineen. Saat siis täysin uuden tuotten alennettuun hintaan, jossa ainoa haitta on mahdollisesti avattu pakkaus!

(A+) ”TÄYDELLINEN KUNTO”

Pakkaus on saatettu avata ja tuotetta kokeiltu. A+ tuote on aina täydellinen lisävarusteineen, mutta siinä voi olla pieniä käytön jälkiä. Esimerkiksi johdot voivat olla irrallaan tai niissä näkyy sormenjälkiä. Pyrimme tietenkin palauttamaan tuotteen alkuperäiseen kuntoon ennen sen lähettämistä sinulle!

(A) ”ERITTÄIN HYVÄ KUNTO”

Näissä tuotteissa on vähäisiä käytön jälkiä, mukana toimitetaan kaikki olennaiset lisävarusteet. Niissä voi olla vähäisiä pintavikoja, kuten naarmuja tai kulmakolhuja. Myös käyttöohje voi puuttua. Voit tehdä todella hyvät kaupat, jos sinua ei haittaa että tuote näyttää hiukan käytetyltä.

(B) ”HYVÄ KUNTO”

Näissä tuotteissa on usein selkeitä käytön jälkiä ja vähäisiä kosmeettisia vaurioita kuten naarmuja tai kulmakolhuja, mutta ei toimintavikoja. Olennaisia lisävarusteita voi puuttua, mutta niistä ilmoitetaan selkeästi tuotesivulla. Näiden tuotteiden hintaa on aina alennettu huomattavasti.