Huawei

Huawei

Osta edullinen uudenveroinen Huawei

Returhusetista löydät uudenveroiset kunnostetut matkapuhelimet hyvään hintaan. Saat lisäksi 12 kuukauden takuun. Olemme suosimasi kännykkämerkin digitaalinen löytönurkka. Tältä sivulta löydät käytetyn Huawein, joka teknikkojemme antaman hellän hoivan jälkeen toimii yhtä hyvin kuin uusi. Valitset itse, mikä kuntoluokitus> sopii tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten. 

 

Tämän vuoksi sinun kannattaa ostaa käytetty Huawei

Yhdessä kanssamme autat kulutusta muuttumaan kestävämmäksi ja kierrätystä suosivaksi. Jokainen myymämme Huawei-matkapuhelin auttaa meitä taistelemaan vanhanaikaista, mutta valitettavan yleistä kertakäyttökulttuuria ja ylikulutusta vastaan, Vastaanottamamme matkapuhelimet tulevat etupäässä vakuutusyhtiöiltä, mutta ne voivat olla myös verkkokaupan palautuksia tai reklamaatioita. Pois heittämisen sijasta teknikkomme huolehtivat matkapuhelimista ja sinä saat kunnostetun puhelimen, jonka kuntoluokitus on A:sta C:hen.

 

Mistä Huawei tulee?

Huawei on kiinalainen matkapuhelinvalmistaja, joka on tunnettu laadukkaista puhelimistaan, joita monet pitävät vahvana vaihtoehtona iPhonelle tai Samsungille. Yrityksen perusti vuonna 1987 Ren Zhengfei ja se valmisti alunperin puhelinvaihteita. Nykyisin Huaweilla on yli 194 000 työntekijää eri puolilla maailmaa ja se on parhaiten tunnettu matkapuhelimistaan. Viime vuosina se on ollut vahva kilpailija Applelle ja Samsungille. Jopa niin vahva, että heinäkuussa 2020 se ohitti sekä Applen että Samsungin puhelinten myynnissä koko maailmassa.

 

Huawei P20

Huawei P20, jonka myynti alkoi 2018, on saatavilla sekä tavallisena että Pro-versiona. Tämä malli on hyvin tunnettu edistyksellisestä ja suorituskykyisestä kamerastaan. Huawei P20 käyttää tekoälyä ottamiensa kuvien edistyneeseen säätöön. Sen kamera koostuu 40 mpix laajakulmakamerasta 8 mpix kamerasta optisella zoomilla. P20-malli on erittäin arvostettu kauniin muotoilunsa ansiosta. Sen takaosa on lasia ja etupuolella on sormenjälkilukija. Matkapuhelimessa on tallennustilaa 128 GB ja sen akun kapasiteetti on 3400 mAh (P20) ja 4000 mAh (P20 Pro).

 

Huawei P30

Huawei P30 -puhelimen myynti alkoi vuonna 2019 ja siinä on P20:n tavoin laadukas kamera. Muotoilultaan P20 ja P30 eroavat siinä, että P30:ssa on ”kaareva” näyttö ja näyttö on hiukan pidempi. Taivutettujen reunojensa ansiosta puhelin tuntuu ohuemmalta ja kevyemmältä pidellä kädessä. Myös tässä mallissa on lasinen takaosa ja sitä on saatavilla useana eri värinä. Edellisiin malleihin verrattuna Huawei päätti varustaa P30:n kuulokeliitännällä (ei Pro-mallissa). Huawei P30:ssa on 256 GB tallennustilaa, Pro-mallissa 512 GB ja Lite-mallissa 128 GB. Akun kapasiteetti on 3650 mAh (P30), 4200 mAh (Pro) ja 3340 mAh (Lite).

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.