Puhelimet

Puhelimet

Edulliset puhelimet- Osta uudenveroiset matkapuhelimet

 

Me Returhuset olemme käytettyjen ja kunnostettujen puhelin asiantuntijoita. Täältä löydät edullisia matkapuhelimia tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten iPhone, Samsung ja Huawei. Tekniikkamme testaavat puhelimet huolellisesti ja varmistavat niiden laadun varmistaakseen, että akun kapasiteetti ja toimivuus ovat huippuluokkaa. Matkapuhelimet palautetaan tehdasasetuksiin ja kunnostetaan tarpeen mukaan. Kuulokkeet eivät sisälly. Mukana latausjohto, mutta ei alkuperäinen Jätämme matkapuhelimillemme aina 12 kuukauden takuun.

 

Käytetyt puhelimet - Älykäs valinta ilmastoon!

Käytämme Returhuset etikettiä, jonka olemme valinneet nimellä "We Reuse". Merkki löytyy kaikista sivustolla olevista kierrätystuotteista. We Reuse -merkki on kehitetty erottamaan kierrätetyt tuotteet kierrättämättömistä. Tämän ansiosta sinun on kuluttajana helppo tietää, vaikutatko todella ilmastojalanjälkeen. Kun ostat käytetyn tai kunnostetun matkapuhelimen, myötävaikutat siihen, että uusia matkapuhelimia tuotetaan vähemmän. Tämä tarkoittaa, että uutta materiaalia louhitaan pienempi määrä, energiaa tuotetaan vähemmän ja kuljetuksia ajetaan vähemmän. Tämä puolestaan ​​vähentää ilmastovaikutuksia, koska hiilidioksidipäästöt ilmakehään vähenevät. Tämän ydin on, että matkapuhelimen ostaminen Returhuset on sekä ilmaston että lompakon kannalta järkevää! Yhdessä teemme jotain hyvää ympäristön hyväksi samalla kun löydät halpoja matkapuhelimia.

 

Kuinka paljon ekologinen jalanjälki pienenee käytettyjä matkapuhelimia ostettaessa?

Nykyään monet ihmiset päättävät ostaa upouuden matkapuhelimen, vaikka heidän nykyinen toimii täydellisesti. Tarjoamalla käytettyjä matkapuhelimia estämme välillisesti vastavalmistetun matkapuhelimen oston. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että matkapuhelinta ei tarvitse valmistaa uusiksi, vaan liiketoimintamme tuottaa sen sijaan jätteensäästöä ja hiilidioksidin minimoimista. Kun kierrätämme matkapuhelimen, säästämme 55 kg hiilidioksidipäästöjä ja 69 kg jätettä yksikköä kohden. Kierrätetyn matkapuhelimen hiilidioksidisäästöt vastaavat 24 mailia ajoa.


Osta käytetty kännykkä

Uuden puhelimen ostamisen sijaan voit ostaa meiltä Returhusetilta edullisia matkapuhelimia, joista monet ovat moitteettomassa kunnossa ja osa jopa 70 % alennuksella. Teknikkomme tarkastavat ja testaavat kaikki matkapuhelimet. Tarvittaessa tehdään myös tehdaskunnostus. Kuulokkeet eivät sisälly. Latausjohto ei kuitenkaan sisälly alkuperäiseen. Kaikilla matkapuhelimilla on 12 kuukauden takuu. Lue lisää ehdoistamme kohdasta Tuotetakuu ja Yleiset takuuehdot.

Miten kunnostettujen ja käytettyjen puhelimet kuntoluokitus toimii?

Olemme jakaneet tuotteemme yleisiin arvioihin "Uusi" - "C" puhelimen kunnon mukaan. Kaikissa matkapuhelimissamme on täydet toiminnot, ne on nollattu, eikä niissä ole halkeamia edessä tai takana. Joskus teemme poikkeuksia, mutta silloin tämä näkyy aina kuvauksessa.

Mitkä ovat tekniikkamme?

Kutsumme Returhusetin IT-työpajaa Sustainable IT. Nykyään täällä työskentelee noin 20 henkilöä korjaamassa kaikkea meille tulevaa, kuten palautuksia, reklamaatioita ja vakuutusasioita. IT-pajassamme käsittelemme yli 100 matkapuhelinta päivässä varmistaaksemme, että etsimäsi mobiili on varastossa.

 

Lisävarusteita käytettyyn matkapuhelimeesi?

Kun olet ostanut puhelimet, älä unohda täydentää sitä lisävarusteilla. Valitsemastasi mallista riippumatta meillä Returhuset on laaja valikoima tuotteita, joista voit valita. Meiltä löydät kuulokkeet, näytönsuojat, matkapuhelinkotelot ja laturit ja paljon muuta!

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.