Laptop

Laptop

Etsi halpa laptop - halpa kannettava uudenveroisessa kunnossa

 

 

Käytetty kannettava tietokone: älykäs valinta ilmastoon.

Ostamalla käytetyn kannettavan meiltä Returhusetilta, teet jotain hyvää sekä lompakollesi että ilmastollesi. Valikoimastamme löytyy merkkejä, kuten Apple, HP, Lenovo ja Dell. Tämä tarkoittaa, että etsitpä sitten halpaa kannettavaa tietokonetta kotikäyttöön tai kannettavaa tietokonetta nostaaksesi pelikokemuksesi uudelle tasolle, voit olla varma, että meiltä löydät tarpeisiisi sopivan kannettavan.

 

Kun ostat käytetyn kannettavan tietokoneen, voit olla varma, että se toimii juuri niin kuin pitää. Teknikkomme testaavat ja kunnostavat huolellisesti kaikki kannettavat tietokoneemme varmistaakseen, että saat hyvän mutta halvan kannettavan tietokoneen.

 

Kuinka paljon ekologinen jalanjälki pienenee, kun ostat käytetyn kannettavan tietokoneen?

Kun ostat meiltä Returhusetilta käytetyn kannettavan tietokoneen, säästät 1200 kg jätettä, kun ei tarvitse valmistaa uutta kannettavaa. Joten teet palvelua ympäristölle ja hankit halvan kannettavan tietokoneen. Kuten nykyään tiedämme, IT-ala on suuri ympäristösyyllinen, kun se kuluttaa luonnonvaroja ja lisää ekologista jalanjälkeä ylikulutuksen seurauksena. Estämme tämän, kun tarjoamme sinulle asiakkaana kannettavan tietokoneen, jossa on korkea suorituskyky ja laatu, mutta paljon halvemmalla. Näin onnistumme pidentämään käytetyn kannettavan tietokoneen käyttöikää ja vähentämään ympäristövaikutuksia.

 

Miten kannettavan tietokoneen teholuokituspäivitys toimii?

Olemme jakaneet tuotteemme yleisiin luokitukseen "Uusi" - "C" tietokoneen kunnon mukaan. Kaikki kannettavat tietokoneemme toimivat juuri niin kuin niiden pitääkin. Suurin osa meille päätyvistä tuotteista on tavallisia verkkokaupan palautuksia, eli sellaiselta, joka on katunut ostostaan ​​joltakin yhteistyökumppaneiltamme ja on siten tietokoneet aivan uusia! Pakkaukset on saatettu avata ja joidenkin pakkaus on vaurioitunut. Tästä syystä voit löytää meiltä niin halvan kannettavan tietokoneen. Lisätietoa tuotteesta löytyy tuoteselosteesta tuotetietojen alta.

 

Mikä käytetty kannettava tietokone sopii minulle parhaiten?

Kun haluat selvittää, mikä käytetty kannettava tietokone sopii tarpeisiisi, sinun on ensin ymmärrettävä, kuinka korkeaa suorituskykyä tarvitset ja mihin aiot käyttää kannettavaa tietokonettasi. Jos haluat arkeen vain yksinkertaisen kannettavan tietokoneen, korkea suorituskyky ei ole yhtä tärkeää verrattuna siihen, lataatko suuria tiedostoja vai käytätkö vaativia ohjelmia ja sovelluksia. Silloin sinun on myös tiedettävä, mihin hintaluokkaan haluat sijoittaa. Osta todella hyvä halpa kannettava tietokone, sinun ei tarvitse tehdä liikaa kompromisseja suorituskyvyn tai hinnan suhteen.

 

Aina 12kk takuu tietokoneilla!

 

Lisävarusteet kannettavaan tietokoneeseen

Kun olet löytänyt kannettavan tietokoneen, älä unohda täydentää sitä uusilla lisävarusteilla. Meillä Returhusetilla on laaja valikoima tuotteita, joista voit valita. Sisältää kuulokkeet, tietokoneen hiiren ja näppäimistön.

  Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

  SKICKGRADERING

  NY
  PRODUKT

  Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

  Exempel:

  • Utgånget sortiment eller modell.
  • Överskottslager.

  NYSKICK

  Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

  Exempel:

  • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
  • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
  • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

  MYCKET

  BRA SKICK

  Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

  Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


  BRA SKICK

  Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

  Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


  OKEJ SKICK

  Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

  Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

  Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


  DÅLIGT SKICK

  Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

  Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


  SALVAGE

  För reservdelar och/eller återvinning.