Tietoa meistä

Pahoittelemme, jos meidän Suomemme on vähän huonompi. Emme ole suomen kielen asiantuntijoita, mutta olemme palautusten asiantuntijoita!
Jos sinulla on kysyttävää tai jos jokin askarruttaa, olet tervetullut ottamaan yhteyttä tällä lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@returhuset.fi

 

Tällä hetkellä 70% suomalaisista ostaa tavaroita verkkokaupasta, ja segmentistä riippuen ostoksista noin 14% palautetaan. Ilmaisten toimitusten ja palautusten vuoksi tarpeettomat kuljetukset lisääntyvät, kun asiakkaat eivät pidä tilaamiansa tuotteita. Vuonna 2019 huomattiin, että jotkut asiakkaat tilaavat tietoisesti useampia tuotteita kuin mitä aikovat pitää ja lähettävät takaisin ylimääräiset. Palautukset eivät ole haitallisia vain ympäristölle & ja ilmastolle, vaan ne ovat suuri ongelma verkkokaupalle, koska palautusten käsittely on kallista. Tutkimusten mukaan palautettu paketti maksaa 2-4 kertaa enemmäin kuin sellaisen tuotteen käsittely, jonka asiakas pitää itsellään. Pitkät kuljetusmatkat ja uudelleenpaketointi aiheuttavat verkkokaupalle suuria tappioita; pahimmassa tapauksessa täysin uusia tuotteita on heitettävä pois.

Olemme ottaneet tämän ongelman hoitaaksemme.

 

 

Returhuset on muotoillut palvelun, jossa huolehdimme verkkokauppojen palautuksista ja reklamaatioista. Meiltä voit ostaa tavaroita, jotka toinen asiakas on lähettänyt palautuksena toisesta verkkokaupasta. Sen ansiosta vältytään tarpeettomilta kuljetuksilta ja uudelleenpaketoinnilta samoin kuin siltä, ettei tuotetta enää voisi myydä.
Suurin osa tuotteistamme on palautuksia eikä niitä ole koskaan käytetty. Voit myös ostaa suoraan valmistajalta tai vakuutusyhtiöiltä tulleita pintaviallisia tuotteita.

Korjaamme reklamoidut tai rikkinäiset tuotteet toimintakuntoisiksi. Pyrimme parhaamme mukaan arvioimaan tuotteen kunnon ja esittelemään mahdolliset jäljelle jääneet viat tai puutteet selkeästi. Lue lisää kuntoluokituksesta tässä.
Tarjoamme 12 kuukauden takuun ja aina 14 päivän avoin kauppa; voit aina ostaa meiltä luottavaisin mielin. Tuotemerkillämme varustetut tuotteet tällä sivulla WeReuse ovat kierrättettyjä ja käytettyjä.

Returhuset on ainutlaatuinen myymälä, jonka liikeideana on toimia kertakäyttökulutusta vastaan. Pyrimme yhteistyössä toimialan muiden toimijoiden kanssa luoda mahdollisuuksia kestävälle verkkokaupalle. Meille kestävä verkkokauppa tarkoittaa kokonaisuudesta huolehtimista ja kannattavan kaupankäynnin edistämisestä maapallon kesokyvyn rajoissa. Verkkokaupan kestävyysvaatimukset ovat meille tervetullut parannus, ja näemme itsemme tärkeäksi toimijaksi kuluttajille, jotka haluavat toimialalle enemmän kestävää kehitystä. Sen vuoksi olemme kestävä verkkokauppa:

 

 • Pidennämme erilaisten tuotteiden elinkaarta monilta eri toimialoilta. Käytetyt tuotteemme on merkitty WE REUSE -merkillä. WE REUSE -tuotteiden kuluttaminen ei edistä uusien tuotteiden valmistusta. Se on resurssitehokasta ja ilmastoystävällistä! Lue lisää WE REUSE -tuotteista täältä.

 • Tarjontamme koostuu ylijäämäristä, loppueristä, verkkokaupan palautuksista ja reklamaatioista sekä tavaroista, joiden vakuutusaika on umpeutunut.

 • Ostamalla Returhusetista toimit myös ilmaston hyväksi. Tarkastamme niiden tuotteiden ilmasto- ja ympäristöjalanjäljen, joista tietoja on saatavilla.

 • Ilmaiset toimituskulut vain yli 100 EUR ostoksille, ei ilmaisia palautuksia.

 • Pakkaus on tiivis, emme kuljeta ilmaa!

 • Pakkaukset kierrätetystä aaltopahvista.

 • Olemme mukana erilaisissa kestävän verkkokaupan hankkeissa ja pyrimme näin vaikuttamaan toimialaan laajasti.

 • Työskentelemme aktiivisesti globaalien tavoitteiden ja ennen muuta Yk:n kestävän kehityksen tavoitteiden 12 (kestävän kulutuksen) ja 13 (Ilmastoteot) kanssa. Liikeideamme tukee näiden tavoitteiden toteutumista.

 

 

Näin se toimii

Keräyksen, kunnostuksen, korjauksen ja jälleenmyynnin kautta kierrätämme kaikenlaisia kumppaneidemme tuotteita. Täällä voit osallistua palautushallintaketjun eri vaiheisiin:

 

Palautuslogistiikka

Hoidamme kaiken palautuslogistiikan määristä ja tuotteista riippumatta. Hyväksymme verkkokauppiaiden peruuttamisoikeuden ja valitukset ja varmistamme, että ne on palautettu voimassa olevien ehtojen mukaisesti.

 

Varasto

Selvitämme, mitä voidaan korjata, kunnostaa, käyttää uudelleen ja myydä. Se, mitä ei voi käyttää uudelleen, lahjoitetaan tai kierrätetään.

 

Erottaminen

Puramme, puramme ja lajittelemme huolehtiaksemme uudelleenkäytettävistä varaosista ja materiaaleista. Loput - mahdollisimman vähän - menee kierrätykseen voimassa olevien lakien ja määräysten mukaisesti.

 

Kunnostus

Puhdistamme, korjaamme, muunnamme, kunnostamme ja valmistamme uudelleen kaikki tuotteet, jotka voidaan säästää uuteen elämään.

 

 

                       

 

Luokitus

Lajittelemme tuotteet olemassa olevan kunnon mukaan, valitsemme ne, joilla on mahdollisuus uuteen elämään ja arvostamme jälleenmyyntiarvoa. Täältä voit lukea lisää kuntoarviostamme.

 

Arvostus

Uusi kunto vai toinen lajittelu? Teemme arvion tuotteen jälleenmyyntiarvosta korjauksen kanssa tai ilman.

 

Myynti

Tuotteita myydään sitten omissa kanavissamme returhuset.se ja Returhusetin fyysisessä myymälässä Ruotsissa sekä Blocket, Tradera ja CDON Marketplace.

 

Kestävän kehityksen raportti

Kaikki ohitsemme kulkevat tuotteet ovat jäljitettävissä digitaalisen alustamme kautta. Tilastot kootaan jatkuvasti kestävän kehityksen raporttiin, joka sisältää muun muassa tietoja jätteensäästöistä ja hiilidioksidin minimoinnista, jota yhteistyökumppanimme voivat käyttää vuosittaisessa vastuullisuusraportissaan.

 

Saamme viikoitain runsaasti uusia tuotteita yhteistyömme kautta valmistajien, vakuutusyhtiöiden, verkkokauppojen ja logistiikkayritysten kanssa, joten käy sivullamme usein!

SKICKGRADERING

NY
PRODUKT

Produkten är helt ny, aldrig använd. Batterikapacitet 100%

Exempel:

 • Utgånget sortiment eller modell.
 • Överskottslager.

NYSKICK

Produkten kan ha använts men är nästan omöjlig att urskilja från en ny produkt. 100% funktionell. 

Exempel:

 • Produkter som använts tidigare men som tagits väl hand om.
 • Rekonditionerad produkt i nyskick, funktionstestad.
 • Ej använda produkter med trasig eller öppnad kartong, kan ha märken efter uppackning

MYCKET

BRA SKICK

Använd produkt i mycket bra skick. Produkten har ett högt helhetsintryck och är 100% funktionell.

Minimalt med slitage, vilket kan ses vid noga inspektion - mindre kosmetiska skador (ex repor, kantstöttning).


BRA SKICK

Använd produkt i bra skick. Normalt slitage med tydliga tecken på användning.

Kan förekomma kosmetiska repor i form av repor eller kantstöttning. 100% funktionell.


OKEJ SKICK

Använd produkt i okej skick. Produkten har tydliga spår av användning.

Funktionstestad med okej kapacitet. Produkten kan behöva fixas till för att uppnå full funktion.

Kosmetiska repor eller bulor. Lättare skador kan förekomma så som sprucket glas (mobiltelefoner), mindre tekniska defekter eller hål i textilier/kläder.


DÅLIGT SKICK

Allvarliga tekniska och/eller funktionella defekter.

Produkten behöver fixas till för att uppnå full funktion.


SALVAGE

För reservdelar och/eller återvinning.