Tietoa meistä

Pahoittelemme, jos meidän Suomemme on vähän huonompi. Emme ole suomen kielen asiantuntijoita, mutta olemme palautusten asiantuntijoita!
Jos sinulla on kysyttävää tai jos jokin askarruttaa, olet tervetullut ottamaan yhteyttä tällä lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@returhuset.fi

 

Tällä hetkellä 70% suomalaisista ostaa tavaroita verkkokaupasta, ja segmentistä riippuen ostoksista noin 14% palautetaan. Ilmaisten toimitusten ja palautusten vuoksi tarpeettomat kuljetukset lisääntyvät, kun asiakkaat eivät pidä tilaamiansa tuotteita. Vuonna 2019 huomattiin, että jotkut asiakkaat tilaavat tietoisesti useampia tuotteita kuin mitä aikovat pitää ja lähettävät takaisin ylimääräiset. Palautukset eivät ole haitallisia vain ympäristölle & ja ilmastolle, vaan ne ovat suuri ongelma verkkokaupalle, koska palautusten käsittely on kallista. Tutkimusten mukaan palautettu paketti maksaa 2-4 kertaa enemmäin kuin sellaisen tuotteen käsittely, jonka asiakas pitää itsellään. Pitkät kuljetusmatkat ja uudelleenpaketointi aiheuttavat verkkokaupalle suuria tappioita; pahimmassa tapauksessa täysin uusia tuotteita on heitettävä pois.

Olemme ottaneet tämän ongelman hoitaaksemme.

 

 

Returhuset on muotoillut palvelun, jossa huolehdimme verkkokauppojen palautuksista ja reklamaatioista. Meiltä voit ostaa tavaroita, jotka toinen asiakas on lähettänyt palautuksena toisesta verkkokaupasta. Sen ansiosta vältytään tarpeettomilta kuljetuksilta ja uudelleenpaketoinnilta samoin kuin siltä, ettei tuotetta enää voisi myydä.
Suurin osa tuotteistamme on palautuksia eikä niitä ole koskaan käytetty. Voit myös ostaa suoraan valmistajalta tai vakuutusyhtiöiltä tulleita pintaviallisia tuotteita.

Uutta meillä
Apple iPhone 12 128GB Red (B)
Apple
Ehdot: A (Erittäin hyvä kunto) i
377 €
840 €
Apple iPhone 12 64GB Green (B)
Apple
Ehdot: B (Hyvä kunto) i
377 €
841 €
Apple iPhone 12 64GB White (B)
Apple
Ehdot: B (Hyvä kunto) i
372 €
830 €
Apple iPhone 12 64GB Blue (C)
Apple
Ehdot: C (Ok kunto) i
368 €
841 €

Korjaamme reklamoidut tai rikkinäiset tuotteet toimintakuntoisiksi. Pyrimme parhaamme mukaan arvioimaan tuotteen kunnon ja esittelemään mahdolliset jäljelle jääneet viat tai puutteet selkeästi. Lue lisää kuntoluokituksesta tässä.
Tarjoamme 12 kuukauden takuun ja aina 14 päivän avoin kauppa; voit aina ostaa meiltä luottavaisin mielin. Tuotemerkillämme varustetut tuotteet tällä sivulla WeReuse ovat kierrättettyjä ja käytettyjä.

Returhuset on ainutlaatuinen myymälä, jonka liikeideana on toimia kertakäyttökulutusta vastaan. Pyrimme yhteistyössä toimialan muiden toimijoiden kanssa luoda mahdollisuuksia kestävälle verkkokaupalle. Meille kestävä verkkokauppa tarkoittaa kokonaisuudesta huolehtimista ja kannattavan kaupankäynnin edistämisestä maapallon kesokyvyn rajoissa. Verkkokaupan kestävyysvaatimukset ovat meille tervetullut parannus, ja näemme itsemme tärkeäksi toimijaksi kuluttajille, jotka haluavat toimialalle enemmän kestävää kehitystä. Sen vuoksi olemme kestävä verkkokauppa:

 

 • Pidennämme erilaisten tuotteiden elinkaarta monilta eri toimialoilta. Käytetyt tuotteemme on merkitty WE REUSE -merkillä. WE REUSE -tuotteiden kuluttaminen ei edistä uusien tuotteiden valmistusta. Se on resurssitehokasta ja ilmastoystävällistä! Lue lisää WE REUSE -tuotteista täältä.

 • Tarjontamme koostuu ylijäämäristä, loppueristä, verkkokaupan palautuksista ja reklamaatioista sekä tavaroista, joiden vakuutusaika on umpeutunut.

 • Ostamalla Returhusetista toimit myös ilmaston hyväksi. Tarkastamme niiden tuotteiden ilmasto- ja ympäristöjalanjäljen, joista tietoja on saatavilla.

 • Ilmaiset toimituskulut vain yli 100 EUR ostoksille, ei ilmaisia palautuksia.

 • Pakkaus on tiivis, emme kuljeta ilmaa!

 • Pakkaukset kierrätetystä aaltopahvista.

 • Olemme mukana erilaisissa kestävän verkkokaupan hankkeissa ja pyrimme näin vaikuttamaan toimialaan laajasti.

 • Työskentelemme aktiivisesti globaalien tavoitteiden ja ennen muuta Yk:n kestävän kehityksen tavoitteiden 12 (kestävän kulutuksen) ja 13 (Ilmastoteot) kanssa. Liikeideamme tukee näiden tavoitteiden toteutumista.

 

 

Näin se toimii

Keräyksen, kunnostuksen, korjauksen ja jälleenmyynnin kautta kierrätämme kaikenlaisia kumppaneidemme tuotteita. Täällä voit osallistua palautushallintaketjun eri vaiheisiin:

 

Palautuslogistiikka

Hoidamme kaiken palautuslogistiikan määristä ja tuotteista riippumatta. Hyväksymme verkkokauppiaiden peruuttamisoikeuden ja valitukset ja varmistamme, että ne on palautettu voimassa olevien ehtojen mukaisesti.

 

Varasto

Selvitämme, mitä voidaan korjata, kunnostaa, käyttää uudelleen ja myydä. Se, mitä ei voi käyttää uudelleen, lahjoitetaan tai kierrätetään.

 

Erottaminen

Puramme, puramme ja lajittelemme huolehtiaksemme uudelleenkäytettävistä varaosista ja materiaaleista. Loput - mahdollisimman vähän - menee kierrätykseen voimassa olevien lakien ja määräysten mukaisesti.

 

Kunnostus

Puhdistamme, korjaamme, muunnamme, kunnostamme ja valmistamme uudelleen kaikki tuotteet, jotka voidaan säästää uuteen elämään.

 

 

                       

 

Luokitus

Lajittelemme tuotteet olemassa olevan kunnon mukaan, valitsemme ne, joilla on mahdollisuus uuteen elämään ja arvostamme jälleenmyyntiarvoa. Täältä voit lukea lisää kuntoarviostamme.

 

Arvostus

Uusi kunto vai toinen lajittelu? Teemme arvion tuotteen jälleenmyyntiarvosta korjauksen kanssa tai ilman.

 

Myynti

Tuotteita myydään sitten omissa kanavissamme returhuset.se ja Returhusetin fyysisessä myymälässä Ruotsissa sekä Blocket, Tradera ja CDON Marketplace.

 

Kestävän kehityksen raportti

Kaikki ohitsemme kulkevat tuotteet ovat jäljitettävissä digitaalisen alustamme kautta. Tilastot kootaan jatkuvasti kestävän kehityksen raporttiin, joka sisältää muun muassa tietoja jätteensäästöistä ja hiilidioksidin minimoinnista, jota yhteistyökumppanimme voivat käyttää vuosittaisessa vastuullisuusraportissaan.

 

Saamme viikoitain runsaasti uusia tuotteita yhteistyömme kautta valmistajien, vakuutusyhtiöiden, verkkokauppojen ja logistiikkayritysten kanssa, joten käy sivullamme usein!

Olemme luokitelleet tuotteemme yleisluokkiin ”Uusi” - ”C” kunnon mukaisesti. Kaikki puhelimet, tabletit ja tietokoneet ovat täysin toimivia, nollattuja eikä niiden näytössä tai takaosassa ole säröjä.

Toisinaan teemme poikkeuksia, mutta niistä on aina mainittu tuotekuvauksessa. Tietokoneidemme, matkapuhelintemme ja tablettiemme mukana toimitetaan aina laturi (ei alkuperäinen). Kaikilla puhelimillamme ja tietokoneillamme on 12 kk takuu.

Lue lisää ehdoistamme kohdista Tuotetakuu sekä Tuotetakuu ja yleiset takuuehdot.

Lisätietoa We Reuse-merkinnästä löydät tästä: Tässä.

Vi har delat upp våra vitvaror i generella graderingar från "Ny" till "B" beroende på varans skick. Majoriteten av dessa kommer direkt från producenten BSH Home Appliances och är helt nya med garanti.

Vitvarorna i vårt sortiment är i regel hos oss då det är en utgången modell eller för att den har fått en kosmetisk skada vilket kan vara en repa eller en bula. Denna syns inte när produkten är monterad. Är skadan uppenbar på frontsidan så kommer detta framgå i produktbeskrivningen.

Alla våra produkter är fullt fungerande och vi lämnar garanti, läs mer under Produktgaranti och Allmänna garantivillkor.

Vill du veta mer om vad en We Reuse-märkning innebär klicka HÄR.

Skickgraderingen nedan gäller generellt för övriga produkter och e-handels returer. Tuotteet ovat pääosin täysin uusia ja usein tuotteita, jotka asiakas on peruuttanut. Tuote tulee useimmiten joltakin kumppaniltamme.

Tarkastamme ja tarvittaessa puhdistamme meille tulevat tuotteet huolella varmistuaksemme niiden täydestä toimivuudesta. Valinnan helpottamiseksi olemme luokitelleet tuotteiden kunnon luokkiin ”UUSI” - ”B”.

Annamme näille tuotteille takuun, josta voit lukea lisää kohdassa Tuotetakuu ja yleiset takuuehdot.

Lisätietoa We Reuse -merkinnästä löydät tästä: HÄR.

(NY) ”Uusi”

 • Uusi tuote
 • Käyttämätön
 • Med garanti

(A+) ”UUDENVEROINEN”

 • Uudenveroiseksi kunnostettu (ei kulumia)
 • Näyttö: Uusi näyttö
 • Runko: Uusi runko
 • Akku: Toimintatestattu, kapasiteetti OK

(A) ”ERITTÄIN HYVÄ KUNTO”

 • Käytetty, kunto täydellinen (Vähäistä kulumaa)
 • Näyttö: Ei kulumaa
 • Runko: Uusi runko
 • Akku: Toimintatestattu, kapasiteetti OK

(B) ”HYVÄ KUNTO”

 • Käytetty, hyvä kunto (Pientä kulumaa)
 • Näyttö: Pieniä naarmuja saattaa esiintyä
 • Runko: Pieniä naarmuja saattaa esiintyä
 • Akku: Toimintatestattu, kapasiteetti OK

(C) ”OK KUNTO”

 • Käytetty, OK kunto (Kulumia)
 • Näyttö: Kosmeettisia naarmuja/kolhuja, eivät vaikuta puhelimen käyttöön
 • Runko: Kosmeettisia naarmuja/kolhuja, eivät vaikuta puhelimen käyttöön
 • Runko: Toiminta testattu, kapasiteetti ok

(NY) ”NY”

 • Ny produkt – utgånget sortiment/modell
 • Aldrig använd
 • Funktionstestad med garanti

(A) ”NYSKICK”

 • Ny produkt – kosmetisk skada
 • Aldrig använd
 • Kan ha mindre repor eller bulor
 • Inga repor eller defekter på fronten, monterat ser produkten ut att vara oskadd.
 • Funktionstestad med garanti

(B) ”BRA SKICK”

 • Försäkringsparti
 • Aldrig använd
 • Kan ha skador, anges i produktbeskrivningen
 • Funktionstestad med garanti

(UUSI) ”UUSI”

Tuote on saatettu avata pakkauksesta, mutta siinä ei näy muita käytön jälkiä. Ne ovat aina täydellisiä tarvikkeineen ja käyttöohjeineen. Saat siis täysin uuden tuotten alennettuun hintaan, jossa ainoa haitta on mahdollisesti avattu pakkaus!

(A+) ”TÄYDELLINEN KUNTO”

Pakkaus on saatettu avata ja tuotetta kokeiltu. A+ tuote on aina täydellinen lisävarusteineen, mutta siinä voi olla pieniä käytön jälkiä. Esimerkiksi johdot voivat olla irrallaan tai niissä näkyy sormenjälkiä. Pyrimme tietenkin palauttamaan tuotteen alkuperäiseen kuntoon ennen sen lähettämistä sinulle!

(A) ”ERITTÄIN HYVÄ KUNTO”

Näissä tuotteissa on vähäisiä käytön jälkiä, mukana toimitetaan kaikki olennaiset lisävarusteet. Niissä voi olla vähäisiä pintavikoja, kuten naarmuja tai kulmakolhuja. Myös käyttöohje voi puuttua. Voit tehdä todella hyvät kaupat, jos sinua ei haittaa että tuote näyttää hiukan käytetyltä.

(B) ”HYVÄ KUNTO”

Näissä tuotteissa on usein selkeitä käytön jälkiä ja vähäisiä kosmeettisia vaurioita kuten naarmuja tai kulmakolhuja, mutta ei toimintavikoja. Olennaisia lisävarusteita voi puuttua, mutta niistä ilmoitetaan selkeästi tuotesivulla. Näiden tuotteiden hintaa on aina alennettu huomattavasti.